BBQ, Savustimet ja Catering

BBQ, Savustimet ja Catering

BBQ

Vuodesta 2014 olemme järjestäneet keväisin grillikauden avajaiset yhteistoiminnassa Juuvannin Merenrantamökkien kanssa. Viikonlopun aikana valmistetaan eri tyyleillä erilaisia lihoja ja kaloja, vaihdamme ajatuksia BBQ-savustamisen saloista ja perehdymme perinteiseen saaristolaissavustukseen mm. kylmäsavustuksen merkeissä.

Käytössä BBQ Matesin reverse flow -tyyppinen savustin, jossa savustusalaa 7 neliömertin verran.

Savustimien jälleenmyynti

Toimimme yhteistyökumppanina brittiläisen BBQ Matesin kanssa ja toimimme jälleenmyyjinä heidän valmistamiin savustimiin ja grilleihin. Lisäksi toimimme yhteistyössä suomalaisen grillien maahantuontiyrityksen, BBQ Import Group Oy, kanssa, joka tuo maahan Kamado Bono -grillejä sekä muita grillausvälineitä. Näistä valikoimista löytyy niin takapihalle sopivia savustimia ja grillejä aina catering-yrityksille sopiviin jenkkityylisiin trailerisavustimiin. Valikoimaan voi käydä tutustumassa sivuilla www.bigshop.fi ja www.bbqmates.co.uk . Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Catering

Tilauksesta tarjoamme myös catering palveluja savuisten herkkujen siivittämänä. Olemme viimeisen viiden vuoden aikana järjestäneet BBQ-hengessä tilaisuuksia 20 hengestä aina 450 hengen ulkoilmajuhliin.