Erämökki Karhunpesä

20201128_104718

Erämökki Karhunpesä

Erämökki Karhunpesä tarjoaa kalastajalle, metsästäjälle ja retkeilijälle ainutlaatuiset puitteet viettää aikaa Inarijoen ja Muotkatunturin erämaan kupeessa. Valtion laajat metsästysmaat aivan mökin vieressä tarjoavat kanalinnustajalle loistavat puitteet riekon metsästykseen. Kalastajalle Tenojoesta Inarijokeen nousevat lohet tarjoavat Suomen parhaat puitteet lohensoudulle tai heittokalastukselle.

Kelohonkainen, 28 neliön mökki makuuparvella tarjoaa nukkumatilat 6 hengelle ja tarvittaessa kapasiteettiä löytyy 4 hengelle lisää. Mökistä löytyy kaasuhellan lisäksi puuhella sekä astiastot ruoanlaittovälineet kuudelle hengelle.

Lasitetussa kotakeittiössä voit valmistaa ruoat puuhellalla samalla nauttien maisemista Inarijoelle ja Norjan tuntureille. Vaihtoehtoisesti voit grillata tai savustaa pihassa olevalla grillillä.

Saunassa nautit pehmeät löylyt ja voit pulahtaa aivan saunan vieressä virtaavaan Muotkatunturin erämaasta laskevaan tunturipuroon tai Inarijokeen.

Mökki on varustettu aurinkopaneelein, joka tuottaa virran mökkien valaistukseen. Ruoat ja juomat säilyvät viileänä perinteisessä maakellarissa. Muotkatunturilta tulevan puron vesi on juomakelpoista.

Mökki sijaitsee 10 km Karigasniemen kylältä etelään. Kylästä löytyy ruokakaupan lisäksi Alko, polttoainejakeluasemat sekä postipalvelut. Lisäksi alueella on monia kalastukseen ja ohjelmapalveluihin erikoistuneita yrityksiä sekä ravintoloita.

TNF_Karhunpesä